Fortrolighedspolitik

 

Introduktion

Denne fortrolighedspolitik handler om, hvordan jeg som ejer af hjemmesiden www.helleviuf.dkbruger og beskytter de personlige informationer, som du afgiver til mig ved brug af www.helleviuf.dk. 
Jeg tager dine private rettigheder meget alvorligt, og påtager mig ansvar for at disse er beskyttede. Alle personlige informationer, som du afgiver til www.helleviuf.dk vil kun blive brugt i henhold til denne fortrolighedspolitik.

Den nyeste version af min fortrolighedspolitik, er altid tilgængelig på denne side. Jeg opfordrer dig til løbende at holde dig opdateret om min fortrolighedspolitik ved at besøge denne side. Skulle jeg have overset eller forsømt noget i denne sammenhæng, rettes det omgående, når fejlen opdages. Kontakt mig, om du mener, at der er mangler i denne fortrolighedspolitik. 

Du kan læse mere om dine rettigheder hos Datatilsynet www.datatilsynet.dk

Denne version af fortrolighedspolitikken er sidst opdateret 22.maj 2018.

 

1. Dataansvarlig

www.helleviuf.dker dataansvarlig for at behandle dine persondata, som jeg har modtaget fra dig. Jeg kan kontaktes her: Helle Viuf, tlf. 61 66 08 24, mail helle@helleviuf.dk 

 

2. Accept

Ved brug af eller adgang til www.helleviuf.dk accepterer du forholdene beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

 

3. indsamling af data

De eneste data jeg indsamler fra dig er 1) dit navn og 2) din mailadresse, når du enten benytter kommentarfelter, liker noget fra www.helleviuf.dkpå Facebook og instagram eller tilmelder dig nyhedsbrev. Eventuelt også din postadresse i det tilfælde, at jeg skal sende dig materiale. 

Cookies på www.helleviuf.dkbruges til at identificere hvilke sider du besøger, dette er blot for at hjælpe mig med at analysere webtrafikken og bruges kun til at forbedre mit website i forhold til de besøgende. 

Sociale mediefunktioner og andre widgets er enten hosted af en tredjepart eller hosted direkte af mig. Dine interaktioner med disse funktioner er reguleret af fortrolighedspolitikken hos virksomheden, som udbyder disse, f.eks. Facebook.

 

4. Det bruger jeg de indsamlede personlige informationer til

De oplysninger og informationer du har leveret mig, bruger jeg kun for at kunne 1) kommunikere direkte med dig, 2) besvare på dine kommentarer, sende dig 3) nyhedsbreve eller 4) give dig adgang til lukkede sider, der kræver kode, på www.helleviuf.dk 

 

5. Ret til ændring og sletning

Hvis du ønsker at opsige dit abonnement på mine nyhedsbreve og derved yderligere ønsker at sikre dig, at dine kontaktinformationer ikke længere står hos mig, bedes du skrive til mig på helle@helleviuf.dk